Textil- és Divattervezés

A tanfolyamról
Textiles tanfolyamunk átfogó felkészítést nyújt minden diákunknak aki magyar vagy külföldi egyetemen tervezi a továbbtanulást. Végig vesszük a szakma fontosabb összetevőit. Foglalkozunk anyagtervezéssel illetve formaalakítással így: öltözék-tervezéssel, kiegészítők-tervezésével, mintatervezéssel és divatrajzzal. Év közben a felvételikhez közeledve a diákok, draping és szabás-varrás kurzuson is részt vehetnek. Itt mindenki kivitelezheti a legjobban sikerült terveit, ami nagyon hasznos elem lesz a felvételi portfólióban. Az év folyamán mindenki saját sketchbookot épít, ami nagyon fontos tényező a felvételi interjún . A tanfolyam 2 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 16db 3 órás alkalom. Év közben is be lehet csatlakozni. Ehhez hozd el eddigi munkáidat, mindent amit fontosnak tartasz megmutatni, hogy megtudjuk milyen feladatokra van leginkább szükséged a további fejlődéshez.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan? A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Március 16-án már áttértünk a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Bakács Orsolya
instagram.com/orsibakacsbridal
Mikor vannak az órák?
Hétfő 17:00–20:00:
Árak:
Féléves (2 blokk) / 59 000 Ft / 16 hét
Éves (4 blokk) / 114 000 Ft / 32 hét

A tanfolyam része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2020. szeptember 21. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!