Textil- és Divattervezés

A tanfolyamról
Textiles tanfolyamunk átfogó felkészítést nyújt minden diákunknak aki magyar vagy külföldi egyetemen tervezi a tovább tanulást. Végig vesszük a szakma fontosabb összetevőit. Foglalkozunk anyagtervezéssel illetve formaalakítással így: öltözék-tervezéssel, kiegészítők-tervezésével, mintatervezéssel és divatrajzzal. Év közben a felvételikhez közeledve a diákok, draping és szabás-varrás kurzuson vesznek részt. Itt mindenki kivitelezheti a legjobban sikerült terveit, ami nagyon hasznos elem lesz a felvételi portfólióban. Az év folyamán mindenki saját sketchbookot épít, ami nagyon fontos tényező a felvételi interjún . A tanfolyam 4 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 8×4 órás alkalom. Év közben is be lehet csatlakozni. Ehhez hozd el eddigi munkáidat, mindent amit fontosnak tartasz megmutatni, hogy megtudjuk milyen feladatokra van leginkább szükséged a további fejlődéshez.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Bakács Orsolya
Mikor vannak az órák?
Hétfő 16:00–20:00:
Árak:
Negyedéves (1 blokk) / 29 000 Ft / 8 hét
Féléves (2 blokk) / 55 000 Ft / 16 hét
Éves (4 blokk) / 102 000 Ft / 32 hét

Az árak magába foglalják a tervezési gyakorlatok óráit (32-64-128 óra), ezen felül a felvételi anyag összeállítását és a tanulmányrajzok válogatását. Hiányzás esetén pótlásra nincs lehetőség.

A tanfolyam folyamatosan elérhető. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184