Textil- és Divattervezés

A tanfolyamról
Textiles tanfolyamunk átfogó felkészítést nyújt minden diákunknak aki magyar vagy külföldi egyetemen tervezi a továbbtanulást. Végig vesszük a szakma fontosabb összetevőit. Foglalkozunk anyagtervezéssel illetve formaalakítással így: öltözék-tervezéssel, kiegészítők-tervezésével, mintatervezéssel és divatrajzzal. Év közben a felvételikhez közeledve a diákok egy draping kurzuson is részt vehetnek. Itt mindenki kivitelezheti a legjobban sikerült terveit, ami nagyon hasznos elem lesz a felvételi portfólióban. Az év folyamán mindenki saját sketchbookot épít. A tanfolyam 2 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 16db 3 órás alkalom.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan? A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online is üzemelhet tovább. Már elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le a virtuális órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Györök Bori
instagram.com/gyorok
Mikor vannak az órák?
Szombat 14:30–17:30:
Árak:
Féléves (2 blokk) / 72 000 Ft / 16 hét
Éves (4 blokk) / 138 000 Ft / 32 hét

A tanfolyam része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2021. szeptember 18. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!