Textil- és Divattervezés

A tanfolyamról
Textiles tanfolyamunk átfogó felkészítést nyújt minden diákunknak aki magyar vagy külföldi egyetemen tervezi a továbbtanulást. Végig vesszük a szakma fontosabb összetevőit. Foglalkozunk anyagtervezéssel illetve formaalakítással így: öltözék-tervezéssel, kiegészítők-tervezésével, mintatervezéssel és divatrajzzal. Év közben a felvételikhez közeledve a diákok egy draping kurzuson is részt vehetnek. Itt mindenki kivitelezheti a legjobban sikerült terveit, ami nagyon hasznos elem lesz a felvételi portfólióban. Az év folyamán mindenki saját sketchbookot épít. A tanfolyam 2 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 18db 3 órás alkalom.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan? A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már többször áttértünk a netes oktatásra és elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Dudás Ildi, Pusztai Enikő és Szabolcs Zsebi
instagram.com/gyorok
Mikor vannak az órák?
Csütrötök 16:30–19:30:
Mivel együtt ajánljuk?
Jelmez- és Divatillusztráció, Rajztanfolyam kezdőknek vagy Tanulmányrajz attól függően, hogy milyen rajzi előképzetséged van.

Árak:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 54 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 108 óra

A tanfolyam része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2022. szeptember 22. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA