Szakmai felkészítő

Szakmai képzés

A szakmai képzés elsősorban azoknak szól, akik művészeti egyetemekre pályáznak. A felvételi első körében beadandó feladat mellett a portfólió összeállításában is segítünk, hogy a tanulmányrajzok mellett számos szakirányú ötletet, munkát, elképzelést is tartalmazzon. Ezek lehetnek szigorúan vett szakmai jellegű munkák, például öltözéktervezők esetén divattervek, média design szakra jelentkezők esetén webdesign tervek, de tágabb értelemben vett kreatív ötletek is készíthetők, hogy bemutassák a hallgató gondolkodásmódját, tehetségét.

Módszertan

A hallgatók egyéni igény szerint, az alapismeretektől, technikáktól kezdve, a tervezési feladatokon át, a konkrét felvételi gyakorlatokig (pl. papírplasztika, asszociációs feladatok) tehetik próbára képességeiket. Az előző évek tapasztalata azt mutatja, jó úton járunk! Hallgatóink felkészülten érkeznek a felvételire, a Kisképzőbe, a MOME-ra és a Képzőművészeti Egyetemre, és kiváló eredményeket érnek el. A rajziskolánkban összeállított portfóliók az európai művészeti egyetemek felvételi követelményeinek is remekül megfelelnek, sőt, rajztudás tekintetében az elvárás legmagasabb fokán állnak.

Kik tanítják?
Hídvégi Éva és Varga Flóra

Mikor vannak az órák?
Szombat 10:00–19:00
A szakmai foglalkozást és konzultációt szombaton 10–14 óráig tartjuk. Egyórás ebédszünetet követően az elszántak visszajöhetnek modellt rajzolni 15–19 óráig.

Nálunk készült munkák