Rajztanfolyam kezdőknek

Kiket várunk?
Kezdőknek és hobbi rajzolóknak rendkívül ajánljuk. A kockológia a tananyag része, ami első lépés a magabiztos rajztudáshoz. Fontos a térábrázolás, a három dimenzió és a perspektíva szabályainak megismeréséhez. A 16 alkalom alatt a kockától eljutunk a hokedli, forgástest, gömb, drapéria, tér és végül ember ábrázolás alapjaihoz. Kipróbálunk különböző technikákat és eszközöket (ceruza, szén, pitt, tus). A órák garantáltan izgalmasak lesznek, erre majd biztonsággal építkezhettek a későbbi rajzi kalandozásaitok során. A tanfolyam szeptemberben indul.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Március 16-án már áttértünk egyszer a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák?
Péntek 16:30-19:30 és Szombat délelött 11:00-14:00, hetente 1 nap, a tanfolyamok párhuzamosan futnak. A két alkalom közül választhatsz. Átjárás nem lehetséges csak  a pótláskor (hiányzás esetén, a tanfolyam idötartama alatt mindenki egy órát pótolhat).
Ár:
68 000 Ft / 16 alkalom (hetente 1)

Kezdés: 2021. Szeptember 16. és 18. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184

Kövess minket!