Rajztanfolyam kezdőknek

Kiknek ajánljuk?
Bárkinek aki művészi pályára készül vagy hobbiként tekint a rajzolásra. Ezen a tanfolyamon alapvetően látni szeretnénk megtanítani titeket, amely tudást utána bármilyen területen tudjátok hasznosítani. A rajz része nem csak a szabályok betartása hanem fontos tréning a szemünknek, látásmódunknak, szépérzetünknek és vizuális képzelőerőknek, memoriánknak. Ennek megfelelően sokféle megfigyelési és kifejezési metódust próbálunk ki a tanfolyam során aminek része a kockológia is, az egyik első lépés a magabiztos rajztudáshoz, fontos a térábrázolás, a három dimenzió és a perspektíva szabályainak megismeréséhez. A 18 alkalom alatt a kockától eljutunk a hokedli, forgástest, gömb, drapéria, tér és vallójában bármilyen tárgy ábrázolásának alapjaihoz. Kipróbálunk különböző technikákat és eszközöket (ceruza, szén, pitt, tus). A órák garantáltan izgalmasak lesznek, erre majd biztonsággal építkezhettek a későbbi alkotói kalandozásaitok során. A tanfolyam szeptemberben indul és a második félévben a portré kurzussal folytatódik.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már többször áttértünk a netes oktatásra és elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály
Mikor vannak az órák?
Péntek 16:30-19:30 és Szombat délelött 11:00-14:00, hetente 1 nap, a tanfolyamok párhuzamosan futnak. A két alkalom közül választhatsz. Átjárás nem lehetséges csak  a pótláskor (hiányzás esetén, a tanfolyam idötartama alatt mindenki egy órát pótolhat).
Mivel együtt ajánljuk?
Design képzések és Kroki kezdőknek vagy Jelmez- és Divatillusztráció
Ár:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 63 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 126 óra

Kezdés: 2022. Szeptember 23. és 24. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184

Kövess minket!