Rajz - ONLINE

Mindenkinek ajánljuk
Ezt a tanfolyamunkat egész éveben minden kedden megtartjuk. Ezért bárki, bármikor bekapcsolódhat! Persze előny ha van bármilyen rajzi hátteretek, de nem kötelező. A oktatásban a klasszikus módszert követjük: előbb kockológiával, majd az élő modell tanulmányozásával kerülünk a emberábrázoláshoz egyre közelebb. Alapos és mélyreható munkával, ki-ki egyénileg, személyre szabottan keresi munkájában önmagát, saját magában az alkotót.

A művészeti egyetemek felvételijére készülő hallgatók számára a cél rajzkészség fejlesztése, egyedi stílus kialakítása, a felvételire való felkészülés. Az alkotni vágyók nálunk alapos képzést, feladatokat és rendszeres korrektúrát kapnak, hogy festés- és rajztudásuk fejlődhessen. Ezen felül a segítünk a felvételi anyag, portfólió összeállításában és a tanulmányrajzok válogatásában.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják? Hidvégi Éva

Mikor vannak az órák? Kedd 15:00–19:00

A bérlet az első alkalom megkezdésétől a megjelölt időtartamig érvényes. Információ az Árak menüpontban.

Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184