Tanulmányrajz

Mindenkinek ajánljuk
Nevezhetjük haladó rajzcsoportnak is. Mindenki akinek már van rajzi háttere előnyben van. A portrérajzólas alapjaival kezdünk (egyszerűsített megfogalmazásmód, alapvető megfigyelési szempontok ekesajátítása) és haladunk az összetettebb beállítások felé: akt, enteriőrök… A klasszikus módszert követjük: az élő modell tanulmányozásával kerülünk a emberábrázoláshoz egyre közelebb. Az anatómia, természetesen fontos része a tananyagnak. Alapos és mélyreható munkával, ki-ki egyénileg, személyre szabottan keresi munkájában önmagát, saját magában az alkotót. A negyedéves blokkok segítenek abban, hogy következetesen lépésről lépésre fejlesszük tudásunk, az egymásra épülő feladatokkal.

A művészeti egyetemek felvételijére készülő hallgatók számára a cél rajzkészség fejlesztése, egyedi stílus kialakítása, a felkészülés. Az alkotni vágyók nálunk alapos képzést, házifeladatokat és rendszeres korrektúrát kapnak. Ezen felül segítünk a felvételi anyag, portfólió összeállításában és a tanulmányrajzok válogatásában.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Március 16-án már áttértünk egyszer a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák?
Kedd 16:30-20:00 és péntek 12:30-16:00, hetente 1 nap, a tanfolyamok párhuzamosan futnak. A két alkalom közül választhatsz egy fix napot. Átjárás nem lehetséges csak a pótláskor (hiányzás esetén, a 16 alkalmas tanfolyam időtartama alatt mindenki egy órát pótolhat).
Ár:
68 000 Ft / 16 alkalom (hetente 1)

Kezdés: 2021. szeptember 14. és 17. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Kövess minket!