Rajztanfolyam kezdőknek - ONLINE

Kiket várunk?
Kezdőknek és hobbi rajzolóknak rendkívül ajánljuk. A kockológia a tananyag része, ami első lépés a magabiztos rajztudáshoz. Fontos a térábrázolás, a három dimenzió és a perspektíva szabályainak megismeréséhez. A 9 alkalom alatt a kockától eljutunk a hokedli, forgástest, gömb és drapéria ábrázolásig. Kipróbálunk különböző technikákat és eszközöket (ceruza, szén, pitt, tus). A órák garantáltan izgalmasak lesznek. Erre majd biztonsággal építkezhettek a későbbi rajzi kalandozásaitok során. A tanfolyamot hétfőnként tartjuk.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az órák előtt oktatói videókat küldünk szét amivel felkészülhettek a tananyagból. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák?
Hétfőnként 15:00-19:00,
Ár:
34 000 Ft / 9 alkalom (hetente 1)

Első tanítási nap: 2020. Április 20, 15 óra. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184