Tudj meg mindent a rajzórákról és design előkészítőinkről! Szept. 6-7

Idén is eljöhetsz és megnézheted milyen egy átlagos rajzsulis munkanap. Beszélhetsz tanárainkkal (Bakács Orsi Divattervezés Gacsályi Bibi Grafika Halasi Bálint Animáció • Hidvégi Éva Rajz • Domokos Mihaly Rajz • Péntek Brigi Festés). Kérdezhetsz tőlük az órákról, a feladatokról a tanfolyamokról. Körülnézhetsz műtermünkben, láthatod hogyan dolgozunk, milyen nálunk a hangulat. Kipróbálnál egy rajzórát? Mind a két napon 17:00-tól egy kroki órán is részt vehetsz.

Találkozhatsz külföldi – Marangoni, London College of Fashion, NABA Milano, Universität für angewandte Kunst Wien, Universität der Künste Berlin, Gobleins Paris – és itthoni – MOME, MKE, Metropolitan – egyetemekre felvett “öregdiákjainkkal”. Bármilyen kérdésed van tedd fel bátran!

Mindenkit szívesen látunk. Egyaránt egyetemi felvételire készülő diákokat és olyan érdeklődőket akik a játékos tanulás élményére vágynak, fejlesztenék technikai tudáskat. A Nyílt napon lehetőséged van beiratkozni az általad választott tanfolyamokra.

Két napon is jöhetsz.
Szeptember 6. • Design előkészítők  16:00-18:30
Azokat várjuk akiket érdekelnek az Animáció, Festés, Grafika, Divat- és Textiltervezés, Látványtervezés felvételi előkészítő tanfolyamok
Szeptember 7. • Rajz-kroki  Jelmez- és Divatillusztráció  16:00-18:30
Azokat várjuk akiket érdekelnek a: Rajz kezdőknek, Tanulmányrajz, Kroki, Jelmez- és Divatillusztráció felvételi előkészítő tanfolyamok

Aki a Nyílt napon fizet tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!
Mielőtt jössz, regisztrálj az eseményre, mert férőhelyeink limitáltak. Köszönjük!

Kövess minket!