Tudj meg mindent a rajzórákról és design előkészítőinkről! Szept. 8-9

Idén is eljöhetsz és megnézheted milyen egy átlagos rajzsulis munkanap. Beszélhetsz tanárainkkal Bakács Orsi Divattervezés Weiszer Márk és Bak Réka Vivien Grafika, Ilusztráció Erhardt Domonkos és Halasi Bálint Animáció • Hidvégi Éva és Domokos Mihály Rajz • Péntek Brigi és Todor Tamás Festés. Kérdezhetsz tőlük az órákról, a feladatokról és hogy mit fogtok csinalni a felvételi előkészítő tanfolyamokon. Körülnézhetsz műtermünkben, láthatod hogyan dolgozunk, milyen nálunk a hangulat. Kipróbálnál egy rajzórát? Mind a két napon 17:00-tól egy kroki órán is részt vehetsz.

Találkozhatsz külföldi – Marangoni, London College of Fashion, NABA Milano, Universität für angewandte Kunst Wien, Universität der Künste Berlin, Gobleins Paris – és itthoni – MOME, MKE, Metropolitan – egyetemekre felvett “öregdiákjainkkal”. Bármilyen kérdésed van tedd fel bátran!

Mindenkit szívesen látunk. Egyaránt egyetemi felvételire készülő diákokat és olyan érdeklődőket akik a tanulás élményére vágynak, fejlesztenék technikai tudáskat. A Nyílt napon lehetőséged van beiratkozni az általad választott tanfolyamokra.

Két napon is jöhetsz.
Szeptember 8. • Design előkészítők  16:30-18:30
Azokat várjuk akiket érdekelnek az Animáció, Grafika, Divat- és Textiltervezés, Látványtervezés felvételi előkészítő tanfolyamok
Szeptember 9. • Rajz, Kroki, Festés  Jelmez- és Divatillusztráció • 16:30-18:30
Azokat várjuk akiket érdekelnek a: Rajz kezdőknek, Tanulmányrajz, Kroki, Jelmez- és Divatillusztráció és Festés felvételi előkészítő tanfolyamok

Mielőtt jössz, regisztrálj az eseményre, mert férőhelyeink limitáltak. Köszönjük!

Kövess minket!