Nyári festőtábor

Balatonalmádi Török villa

Ötnapos programunk kiváló alkalom a tájképfestészet, rajzolás kedvelőinek, hogy a természetben alkossanak, megismerkedjenek a plein air festészet varázsával. A Balaton, a víz, a part fái kimeríthetetlen és változatos képkivágásokat kínálnak, a közös festés pedig játékos felfedezéssé teszi a Rajziskola táborát. Lehetőség a tanulásra, a megfigyelésre, a kikapcsolódásra.

A program során beszélgetünk a rajzról és a színtanról, a festéshez szükséges eszközökről, az akvarellfestés, a krokizás sokoldalúságáról és a bennük rejlő lehetőségekről. Készítünk magunknak saját eszközöket. Krokizunk majd strandokon, megyünk piacra, Veszprémben urban sketch napot tartunk, kirándulunk. Esténként átnézzük és megbeszéljük a napi termést, hogy mindenki lássa mit hogyan érdemes folytatnia. Annak sem kell aggódnia aki henyélni szeretne, mert az alkotói folyamatnak ez is része. Napi kétszeri étkezés, pingpong, foci, strand, tábortűz, hajókázás.

A Festőtábor helyszíne Almádi lesz. A nagy hagyományokkal rendelkező balatoni nyaralóhely páratlan földrajzi adottságaival kifogyhatatlan témát biztosít az alkotni vágyóknak. Ott pedig a Török Villa a környék egyik legszebb háza kilátással a Balatonra.

A tábor ára tartalmazza a szállást, a fizikai (napi kétszer) és szellemi táplálékot (állandóan) és a kalandokat. A Július 20-án reggel 10-kor kezdünk.

Ha jelentkeznél, kérjük töltsd ki ezt az űrlapot:
shorturl.at/bFR13

információ:
felszabter@gmail.com
Éva: 0630 912 3184

Helyszín

Török Villa – Felsőörs, Alsó-Öreghegy dűlő 1413/7 (Mogyoró utca), http://villatorok.com/