Nyári festőtábor

Zsennyei Alkotóház

Hatnapos programunk kiváló alkalom a festészetet, rajzolást vagy bármilyen fajta kreatív tevékenységet kedvelőknek. Lehetőség a tanulásra, a megfigyelésre, a kikapcsolódásra a Zsennyei Alkotóházban és annak környezétben.

A program során foglalkozunk a rajzal és a színtannal, eszközök használatával, készítésével, az akvarellezés, a krokizás technikáival és a bennük rejlő lehetőségekkel. Készítünk magunknak sketcbookot, krokizunk, megyünk piacra, kirándulunk, ékszereket készítünk. Lesznek grafikai feladatok és együt egy színdrabot is rendezünk, kivitelezünk. Esténként átnézzük és megbeszéljük a napi termést, hogy mindenki lássa mit hogyan érdemes folytatnia. Annak sem kell aggódnia aki henyélni szeretne, mert az alkotói folyamatnak ez is része. Napi háromszor étkezés, pingpong, röpi, strand, tábortűz.

A Festőtábor helyszíne Zsennye lesz. A nagy hagyományokkal rendelkező 16. századi kastély és parkja kifogyhatatlan témát biztosít az alkotni vágyóknak.

A tábor ára tartalmazza a szállást, kétágyas szobákkal, a fizikai (napi háromszor) és szellemi táplálékot (állandóan) és a kalandokat. A Július 19-én reggel 10-kor kezdünk.

Ha jelentkeznél, kérjük töltsd ki ezt az űrlapot:
Jelentkezés

információ:
felszabter@gmail.com
Éva: 0630 912 3184

Helyszín