Nyári festőtábor

Festés, Balaton, Szorakozás

Ötnapos programunk Július 19-től, 23-ig kiváló alkalom a tájképfestészet kedvelőinek, hogy a természetben alkossanak, megismerkedjenek a plein air festészet varázsával. A Balaton, a víz, a part fái kimeríthetetlen és változatos képkivágásokat kínálnak, a közös festés pedig titokzatos és játékos felfedezéssé teszi a Felszabtér Rajziskola táborát. Lehetőség a tanulásra, a megfigyelésre, a kikapcsolódásra.

A program során beszélgetünk a rajzról és a színtanról, a festéshez szükséges eszközökről, az aquarellfestés sokoldalúságáról és a benne rejlő lehetőségekről. Játékos feladatok által megpróbálunk rávilágítani összefüggésekre, a tapasztalás útján eddzük szemünket és kezünket, követve az alkotás folyamatát a téma kiválasztásától az utolsó ecsetvonásig. Az estébe nyúló képelemzés remek utat kínálnak ahhoz, hogy hogyan ismerjük meg, majd képezzük le a természetet vászonra, papírra vagy bármilyen más anyagra. Bátrabbak természetesen elmerülhetnek az olajfestés vagy a pasztellezés mélységeiben is…a hozzáértő segítség mindíg karnyújtásnyira lesz. Annak sem kell aggódnia aki henyélni szeretne, mert az alkotói folyamatnak ez is része. Napi kétszeri étkezés, pingpong, foci, strand, tábortűz, hajókázás, kirándulás.

A Festőtábor új helyszíne Almádiban az egzotikus Török Villa lesz. A nagy hagyományokkal rendelkező balatoni nyaralóhely páratlan földrajzi adottságaival kifogyhatatlan témát biztosít az alkotni vágyóknak.

A tábor ára 72 ezer forint, napi jegy (nem ottalvós) 6000 forint, napi ottalvós jegy 16 ezer forint, amely tartalmazza a szállást, a fizikai (napi kétszer) és szellemi táplálékot (állandóan) és a kalandokat…

Ha jelentkeznél, kérjük töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/yJMVeY5MRjvNXwjv7

részletek:
Hidvégi Éva
0630 912 3184

Napi kétszeri étkezés, pingpong, foci, strand, tábortűz, hajókázás, iszogatás, kirándulás.

Helyszín

Török Villa – Felsőörs, Alsó-Öreghegy dűlő 1413/7 (Mogyoró utca), http://villatorok.com/