Média művész és designer

A tanfolyamról

A képzés elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak szól, akik audiovizualitással, média művészettel foglalkozó egyetemi alakapképzésre szeretnének felvételizni (pl. MOME Média design, Képzőművészeti Egyetem Inter média). Ez a tanfolyam betekintést nyújt abba, hogy mire számítson valaki, hogyha média művészettel, média designnal kapcsolatos szakra tervez jelentkezni illetve segítséget nyújt a felvételire való készüléshez.

A kurzus célja

A közös készülés alatt érinteni fogjuk a szak alapfogalmainak, irányainak jelentős részét. Többek között: média művészet elméleti alapozás (film, fotó, újmédia), storyboard készítés, moodboard készítés, autonóm vizualitással való kísérletezés, koncepció fejlesztési gyakorlatok.

A kurzus alapszinten nyújt bevezetést a szakhoz nélkülözhetetlen Adobe szoftverek használatába. 

Ki tanítja?
Szabó Gerle
https://www.instagram.com/szabogerle/
Mikor vannak az órák?
Péntek 16:30-19:30
Árak:
Féléves (2 blokk) / 72 000 Ft / 16 hét

Éves (4 blokk) / 138 000 Ft / 32 alk

Technikai követelmények: Laptop  és bármilyen videózásra alkalmas készülék

A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2021. szeptember 24. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Szabó Gerle munkái:

Kövess minket!