Látványtervezés

A tanfolyamról
A képzés első sorban művészeti egyetemre felvételizőknek szól, a díszlet-, jelmeztervező és látványtervező szakokra fókuszálva (Képzőművészeti Egyetem, SZFE Látványtervező művész MA,  Angewandte Stage and Film design és mások). Ez egy alapozó tanfolyam aminek főbb részei: bevezetés a viselet történetbe; a tervezés metódusa-logikája; térábrázolás-megtéveszvés; technikai alapok a makett építéshez; csapatmunka-barinstorming; kivitelezés közösen; moodboard és storyboard készítése. Hogyha részt veszel ezen a tanfolyamon az magában nem elég, mellé rajztudásodtól függően rajzkurzusra is járnod kell, mert a felvételi első két fordulója a kockológiát megköveteli.

A kurzus célja minden diáknak egy saját, versenyképes portfólió összeállítása amellett, hogy megismerkedjenek a szakma alapfogalmaival, és a kiadott feladatok segítségével tudatosabb alkotóvá váljanak. Kiemelt cél, hogy képesek legyenek vizuálisan megfogalmazni ötleteiket.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák?
Szerda 16:30-19:30
Mivel együtt ajánljuk?
Kroki kezdőknek, Festés, Rajztanfolyam kezdőknek vagy Tanulmányrajz attól függően, hogy milyen rajzi előképzetséged van.
Árak:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 54 óra

éves / 192 000 Ft / 36 alk / 108 óra

Technikai követelmények: Laptop, digitális rajztábla (hasznos), sketchbook, kamerás mobiltelefon, rajzeszközök.

A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2022. szeptember 21. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA

Kövess minket!