Látványtervezés

A tanfolyamról
A képzés első sorban művészeti egyetemre felvételizőknek szól, a díszlet-, jelmeztervező és látványtervező szakokra fókuszálva (Képzőművészeti Egyetem, SZFE Látványtervező művész MA,  Angewandte Stage and Film design stb…). Ez egy alapozó tanfolyam aminek főbb részei: bevezetés a viselet történetbe; a tervezés metódusa-logikája; térábrázolás-megtéveszvés; technikai alapok a makett építéshez; csapatmunka-barinstorming; kivitelezés közösen; moodboard és storyboard készítése stb… Fontos, hogy a jelentkezőknek legyen valamilyen rajzi alapképzettsége. A kockológia alapkövetelmény és persze érdemes a festést, krokit is gyakorolni. Ezeket mind lehet a tanfolyammal párhuzamosan is. 

A kurzus célja minden diáknak egy saját, versenyképes portfólió összeállítása amellett, hogy megismerkedjenek a szakma alapfogalmaival, és a kiadott feladatok segítségével tudatosabb alkotóvá váljanak. Kiemelt cél, hogy képesek legyenek vizuálisan megfogalmazni ötleteiket.

Ki tanítja?
Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák?
Szerda 16:30-19:30
Árak:
Féléves (2 blokk) / 72 000 Ft / 16 hét

Éves (4 blokk) / 138 000 Ft / 32 alk

Technikai követelmények: Laptop, digitális rajztábla (hasznos), sketchbook, kamerás mobiltelefon, rajzeszközök.

A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2021. szeptember 22. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Halasi Bálint munkái:

Kövess minket!