Kurzusok

Portrérajz kezdőknek

Kipróbálnád a portrérajzolást? A fejrajz egy fontos lépés a magabiztos rajztudás megszerzéséhez. A tanfolyam része a különböző eszközök és technikák megismerése, az emberi fej anatómiájának következetes tanulmányozása. A 14 alkalom alatt megvizsgáljuk, hogy milyen arányok, formák jellegzetességek alapján tudunk karaktereket egymástól megkülönböztetni. Megtanuljuk a papíron visszaadni az arcon megjelenő finom formákat arányokat. Kipróbálunk különböző technikákat és eszközöket (ceruza, szén, pitt, pasztell, tus).  A tanfolyam csütörtökönként 16-20 óráig tart. Olyanoknak ajánljuk akik már rendelkeznek valamilyen alap rajztudással. Jártak már rajziskolába vagy iskolai rajzórára.

Ki tanítja? Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák? Csütörtök 16:00–20:00,
Első óra január 23. Hiányzás esetén egy alakalom pótlására lehetőséged van.
Árak: 55 000 Ft / 14 alkalom (hetente egy)

Kockológia kezdőknek
Ha még nem tanultál rajzolni vagy úgy érzed jobban megalapoznád tudásod akkor neked ajánljuk! A kockológia az első lépés a magabiztos rajztudáshoz. Része a térábrázolás, a három dimenzió és a perspektíva szabályainak megismerése. A 16 alkalom alatt a kockától eljutunk a forgástestek, gömb és drapéria ábrázoláson keresztül a bonyolultabb téri beállításokig. Kipróbálunk különböző technikákat és eszközöket (ceruza, szén, pitt, pasztell, tus). A kockológia egy mumus de ez a 16 alkalom garantáltan izgalmas lesz. Erre majd biztonsággal építkezhettek a későbbi rajzi kalandozásaitok során. A tanfolyam szombatonként 10-14 óráig tart.

Ki tanítja? Hidvégi Éva
Mikor vannak az órák? Szombat 10:00–14:00
Hiányzás esetén egy alakalom pótlására lehetőséged van.
Árak: 55 000 Ft / 16 alkalom (hetente egy)

Animációs kurzus
Animációs tanfolyamunkat, amelyet kedves barátunk, Traub Viktória animációs filmrendező vezényeli.

Olyanok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a kreatiív filmkészítés, szeretnek rajzolni, és kipróbálnák, milyen, ha saját munkáikat mozgásban láthatják. Ugyanúgy várjuk a már jártasabb diákokat, mint a teljesen kezdőket. A kis létszám (maximum 8 fő) lehetővé teszi, hogy Viki könnyen, mindenkivel személyesen tudjon foglalkozni.

A részvevők hétről-hétre végigjárják a tervezési és kivitelezési munkafolyamat fázisait, amelyek végeredménye egy saját kisfilm lesz. A tanfolyam során a filmek technikájától függően Tv-paint, Adobe After Effects és Photoshop programokat fogunk tanulni és használni.