Kroki kezdőknek

A tanfolyamról
Mindenkinek ajánljuk! Élő modell után, rövid beállítások. Minden órán más-más modellen, különböző szempontok szerint tanulmányozzuk a rajzolás türkjeit. A megfigyelés tudományát ismerjük meg, hogyan tudunk gyorsan de lényegretörően dolgozni, megragadni a mozudlatot, a karaktert. Érdekes eszközöket és technikákat próbálunk ki együtt, mindenki megtapasztalhatja a kreatív rajzolás örömét. Ezt a tanfolyamunkat egész éveben 18 alkalmas blokkokban, szerdán tartjuk meg. Ez abban segít, hogy következetesen lépésről lépésre fejlesszük a rajztudást, egymásra épülő feladatokkal. Persze évközben is be lehet kapcsolódni ha valakinek már van valamilyen rajzi alaptudása.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már többször áttértünk a netes oktatásra és elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály
Mivel együtt ajánljuk?
Design tanfolyamok, Rajztanfolyam kezdőknek vagy Tanulmányrajz attól függően, hogy van-e rajzi tapasztalatod.
Mikor vannak az órák?
Hétfő 16:30–20:00
Ár:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 63 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 126 óra

Kezdés: 2022. szeptember 19-én. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Jelentkezz a NYÍLT NAPRA