Kroki - ONLINE

A tanfolyamról
Ezt a tanfolyamunkat egész éveben minden szerdán és pénteken megtartjuk. Ezért bárki, bármikor bekapcsolódhat! Mindenkinek ajánljuk. Élő modell után, rövid beállítások. Minden órán más-más modellen tanulmányozzuk a kreatív rajzolás türkjeit. A megfigyelés tudományát ismerjük meg, hogyan tudunk gyorsan de lényegretörően dolgozni. Érdekes eszközöket és technikákat próbálunk ki együtt. Gyors sikerélmény. Mindenki megtapasztalhatja a rajzolás örömét.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály

Mikor vannak az órák?
Szerda 15:00–19:00, Péntek 15:00-19:00

A bérlet az első alkalom megkezdésétől a megjelölt időtartamig érvényes. Információ az Árak menüpontban.  

Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran!Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184