Kroki kezdőknek

A tanfolyamról
Mindenkinek ajánljuk! Élő modell után, rövid beállítások. Minden órán más-más modellen, különböző szempontok szerint tanulmányozzuk a rajzolás türkjeit. A megfigyelés tudományát ismerjük meg, hogyan tudunk gyorsan de lényegretörően dolgozni, megragadni a mozudlatot, a karaktert. Érdekes eszközöket és technikákat próbálunk ki együtt, mindenki megtapasztalhatja a kreatív rajzolás örömét. Ezt a tanfolyamunkat egész éveben 16 alkalmas blokkokban, szerdán tartjuk meg. Ez abban segít, hogy következetesen lépésről lépésre fejlesszük a rajztudást, egymásra épülő feladatokkal. Persze évközben is be lehet kapcsolódni ha valakinek már van valamilyen rajzi alaptudása.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Március 16-án már áttértünk egyszer a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály
Mikor vannak az órák?
Szerda 16:30–20:00
Ár:
68 000 Ft / 16 alkalom (hetente 1)

Kezdés: 2021. szeptember 15-én. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! A nyílt napon ki próbálhatod milyen krokizni!