Jelmez- és Divatillusztráció

Kroki

A tanfolyamról
Elsősorban azoknak ajálnjuk akiket érdekel a divat, az illusztráció, a jelmez- és ruhatervezés. A tanfolyam alatt sokat foglalkozunk a ruhák és viselőinek helyes és látványos ábrázolásával, az alapok megteremtésével. Az órák a krokizásra épülnek, csak sokkal több drapéria tanulmánnyal és interaktív feladatokkal kiegészítve. Megadott tematikák szterint a diákoknak kell megtervezni a rajzolandó outfiteket, styleingolni, karakter típusokat kreálni vagy külünböző korszakok viseleteit-kosztümjeit összeálintani amit a modell visel. Az órák célja, hogy háttértudást biztositsanak a diákoknak a tervezési feladataikhoz, projektjeikhez, amelyeket így könyebben, érthetőbben tudnak illusztrálni, bemutatni portfóliojukban.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már többször áttértünk a netes oktatásra és elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály
Mivel együtt ajánljuk?
Textil- és Divattervezés vagy Rajztanfolyam kezdőknek
Mikor vannak az órák?
Kedd 16:30-20:00
Ár:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 63 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 126 óra

Kezdés: 2022. szeptember 20-án. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA