Jelmez- és Divatillusztráció

Kroki

A tanfolyamról
Elsősorban azoknak ajálnjuk akiket érdekel a divat, az illusztráció, a jelmez- és ruhatervezés. A tanfolyam alatt sokat foglalkozunk a ruhák és viselőinek helyes és látványos ábrázolásával, az alapok megteremtésével. Az órák a krokizásra épülnek, csak sokkal több drapéria tanulmánnyal és interaktív feladatokkal kiegészítve. Megadott tematikák szterint a diákoknak kell megtervezni a rajzolandó outfiteket, styleingolni, karakter típusokat kreálni vagy külünböző korszakok viseleteit-kosztümjeit összeálintani amit a modell visel. Az órák célja, hogy háttértudást biztositsanak a diákoknak a tervezési feladataikhoz, projektjeikhez, amelyeket így könyebben, érthetőbben tudnak illusztrálni, bemutatni portfóliojukban.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Március 16-án már áttértünk egyszer a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Kik tanítják?
Hidvégi Éva és Domokos Mihály
Mikor vannak az órák?
Csütörtök 16:30-20:00
Ár:
68 000 Ft / 16 alkalom (hetente 1)

Kezdés: 2021. szeptember 16-án. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! A nyílt napon ki próbálhatod milyen krokizni!