Kép- és Tervezőgrafika

Kiket várunk?
Ez a képzés elsősorban azoknak szól, akik művészeti egyetemekre jelentkeznek, tervezőgrafika vagy képgrafika szakra. Az órákon az előre kiadott projektekről közösen konzultálunk, segítünk összeállítani a felvételi mappát figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet. Típusfeladatok (logó tervezés, tipográfia, kiadvány szerkesztés, illusztráció, borító és plakát tervek, web- és applikáció design, robbantott ábrák) mellett személyre szabott feladatokkal is foglalkozunk a gyorsabb fejlődés és változatosabb portfólió érdekében. A diákok megtanulják a nélkülözhetetlen programok használatát (Adobe- Photoshop, Illustrator, InDesign) amelyekkel többek közt az év során dolgoznak. A tanfolyam 4 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 8×4 órás alkalom. Év közben is be lehet csatlakozni. Ehhez hozd el eddigi munkáidat, mindent amit fontosnak tartasz megmutatni, hogy megtudjuk milyen feladatokra van leginkább szükséged a további fejlődéshez.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Gacsályi Bibi
Mikor vannak az órák?
Hétfő 16:00–19:00
Árak:
Negyedéves (1 blokk) / 29 000 Ft / 8 hét
Féléves (2 blokk) / 55 000 Ft / 16 hét
Éves (4 blokk) / 102 000 Ft / 32 hét

Az árak magába foglalják a tervezési gyakorlatok óráit, ezen felül a felvételi anyag összeállítását és a tanulmányrajzok válogatását. Hiányzás esetén pótlásra nincs lehetőség.

A tanfolyam folyamatosan elérhető. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184