Kép- és Tervezőgrafika, Illuszráció

Kiket várunk?
Ez a képzés elsősorban azoknak szól, akik művészeti egyetemekre jelentkeznek, tervezőgrafika, képgrafika illetve illusztráció szakra. Az órákon az előre kiadott projektekről közösen konzultálunk, segítünk összeállítani a felvételi mappát figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet. Típusfeladatok (logó tervezés, tipográfia, kiadvány szerkesztés, illusztráció, borító és plakát tervek, web- és applikáció design) mellett személyre szabott feladatokkal is foglalkozunk a gyorsabb fejlődés és változatosabb portfólió érdekében. A diákok megtanulják a nélkülözhetetlen programok használatát (Adobe- Photoshop, Illustrator, InDesign) amelyekkel többek közt az év során dolgoznak. A tanfolyam 2 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 16db 3 órás alkalom. Év közben is be lehet csatlakozni. Ehhez hozd el eddigi munkáidat, mindent amit fontosnak tartasz megmutatni, hogy megtudjuk milyen feladatokra van leginkább szükséged a további fejlődéshez.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online is üzemelhet. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Ennek segitségével dolgoztok együtt és konzultáltok a tanárral a feladatokról. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Gacsályi Bibi
Mikor vannak az órák?
Szerda 17:00–20:00
Árak:
Féléves (2 blokk) / 59 000 Ft / 16 hét
Éves (4 blokk) / 114 000 Ft / 32 hét

Az árak magába foglalják a tervezési gyakorlatok óráit, ezen felül a felvételi anyag összeállítását és a tanulmányrajzok válogatását. Hiányzás esetén pótlásra nincs lehetőség.

Kezdés: 2020. szeptember 23. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Kövess minket!