Kép- és Tervezőgrafika, Illuszráció

Kiket várunk?
Erre a képzésre elsősorban művészeti egyetemekre készülő grafikai érdeklődésű diákokat várunk. A szakmát annak különböző területei mentén ismerjük meg, ilyenek a logó tervezés, a kiadványszerkesztés, az illusztráció, a borító- és plakát tervek, a web- és applikáció design, valamint a tipográfiai alapvetések. Az év menete sorrendben programismeretből, a szakmai témakörök megismeréséből és a felvételi feladatok gyakorlásából áll. Az órák építenek a diákok aktív részvételére, ahol rend szerint átnézzük az otthonra kiadott munkákat, megismerünk egy új grafikai területet, megoldjuk az órai feladatot, egyénileg konzultálunk bármilyen grafikai kérdésről és prezentáljuk egymás felé a végeredményeket közösen kiértékelve azokat. Az előkészítőt a MOME aktuális és frissen végzett hallgatói tartják akik jól tudják milyen tudásra van szükség egy jó porfólió összeállításához. Ezenkívül jól egészítik ki egymást a különböző grafikai területeken való jártasságukkal.

Ki tanítja?
Tóth Nóra @polkadot_lab és Weiszer Márk @weiszermark
Mikor vannak az órák?
Kedd 17:00–20:00
Mivel együtt ajánljuk?
Kroki kezdőknek, Rajztanfolyam kezdőknek vagy Tanulmányrajz attól függően, hogy milyen rajzi előképzetséged van.
Árak:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 54 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 108 óra

Technikai követelmények: Laptop és arra angol nyelven telepített programok.

A tanfolyam magába foglalja a tervezési gyakorlatok óráit, ezen felül a felvételi anyag összeállítását és a tanulmányrajzok válogatását. Hiányzás esetén pótlásra nincs lehetőség.

Kezdés: 2022. szeptember 20. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA

Kövess minket!