Festő tanfolyam

Kiket várunk?
Ezen a tanfolyamunkon mindenkit szívesen látunk. Egyaránt egyetemi felvételire készülő diákokat (illusztráció, animáció, festő szak, grafika, stb.) és olyan érdeklődőket akik a festés élményére vágynak.

A művészeti egyetemekre jelentkező hallgatók számára a cél színek megismerése a színérzék fejlesztése, újabb technikák élsajátítása, a felvételire való felkészülés. Nagy segítség a változatos sketchbook építéséhez. Az alkotni vágyók nálunk alapos képzést, feladatokat és rendszeres korrektúrát kapnak. Ezen felül segítünk a felvételi anyag, portfólió összeállításában és a tanulmányrajzok válogatásában.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már többször áttértünk a netes oktatásra és elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Péntek Brigi és Tódor Tamás
Mikor vannak az órák?
Szerdán 16:30–20:00
Mivel együtt ajánljuk?
Design tanfolyamok vagy Rajztanfolyam kezdőknek
Ár:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 63 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 126 óra

Kezdés: 2021. szeptember 22. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA

Kövess minket!