Festő tanfolyam

Kiket várunk?
Ezen a tanfolyamunkon mindenkit szívesen látunk. Egyaránt egyetemi felvételire készülő diákokat (illusztráció, animáció, festő szak, grafika, stb.) és olyan érdeklődőket akik a festés élményére vágynak.

A művészeti egyetemekre jelentkező hallgatók számára a cél színek megismerése a színérzék fejlesztése, újabb technikák élsajátítása, a felvételire való felkészülés. Nagy segítség a változatos sketchbook építéséhez. Az alkotni vágyók nálunk alapos képzést, feladatokat és rendszeres korrektúrát kapnak. Ezen felül segítünk a felvételi anyag, portfólió összeállításában és a tanulmányrajzok válogatásában.

Ha szükséges – ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemelhet tovább. Már elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az ilyen órákat ha szükséges. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Péntek Brigi és Tódor Tamás
Mikor vannak az órák?
Hétfőn 16:30–20:00 és Szombaton 14:30-18:00
Ár:
72 000 Ft / 16 alkalom (hetente 1)

Kezdés: 2021. szeptember 20. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Kövess minket!