Festés tanfolyam - ONLINE

Kiket várunk?
Ezen a tanfolyamunkon mindenkit szívesen látunk. Egyaránt egyetemi felvételire készülő diákokat (illusztráció, animáció, festő szak, grafika, stb.) és olyan érdeklődőket akik a festés élményére vágynak.

A művészeti egyetemekre jelentkező hallgatók számára a cél színek megismerése a színérzék fejlesztése, újabb technikák élsajátítása, a felvételire való felkészülés. Az alkotni vágyók nálunk alapos képzést, feladatokat és rendszeres korrektúrát kapnak. Ezen felül segítünk a felvételi anyag, portfólió összeállításában és a tanulmányrajzok válogatásában.

ONLINE – Hogyan?
A különleges helyzetre való tekintettel rajziskolánk online üzemel tovább. Március 16-án tértünk át a netes oktatásra. Azóta elég tapasztalatot szereztünk, hogy zökkenőmentesen vezényeljünk le az órákat. A programot amit használunk mindenki ingyenesen beszerezheti. Az egyes alkalmak előtt megkapjátok a részletes leírást, hogy hogyan és miből készüljetek. Utána persze együtt is átveszünk mindent és a “hagyományos” módon vezényeljük le az órákat, állandó korrektúrával, tanácsokkal dolgozunk együtt. A részletekről tájékoztatunk minden jelentkezőt levélben.

Ki tanítja?
Cser Mariann a Képzőművészeti Egyetem ötödéves hallgatója festő szakon. A 9 alkalmas tanfolyamra részletes tantervel készült, az órákon a diákok kipróbálják majd a pasztellel, akvarellel, tussal, akrillal és temperával való képalkotás technikáit.
Mikor vannak az órák?
Szombat 14:00–17:30
Ár:
34 000 Ft / 9 alkalom (hetente 1)

Első tanítási nap: 2020. április 25. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184