Design felkészítő

Egyetemi felkészítő

A szakmai képzés elsősorban azoknak szól, akik művészeti egyetemekre pályáznak. A felvételire való felkészítés mellett a portfólió összeállításában is segítünk, hogy az a tanulmányrajzok mellett a szakiránnyal kapcsolatos számos ötletet, munkát-, és elképzelést is tartalmazzon. Ezek lehetnek szakmai jellegűek, például öltözéktervezők esetén illusztrációk, moodboardok, koncept ruhák, textiltervek. Vagy grafika szakra jelentkezők esetében web design, applikációk, robbantott ábrák, typo feladatok… Mindig a diákokhoz alkalmazkodunk: a társaság formálja a tanári kart. MOME-n, Képzőn vagy külföldi egyetemeken végzett “öregdiákjaink” járnak vissza tanítani, tanfolyamokat tartani. Őket hívjuk segítségül az éppen felkészülő diákjaink igényei szerint. Kurzusaink is ugyanezen elven alapulnak: Draping, Animáció, Mintázás, Kalap készités stb. éppen mire van igény. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy személyesen foglalkozzunk diákjainkkal.

Módszertan

A hallgatók egyéni igény szerint, az alapismeretektől, és a technikáktól kezdve, a tervezési feladatokon át, a konkrét felvételi gyakorlatokig, (papírplasztika, asszociációs feladatok) tehetik próbára képességeiket. Az előző évek tapasztalata azt mutatja, hogy jó úton járunk! Hallgatóink felkészülten érkeznek a Kisképző, a MOME és a Képzőművészeti Egyetem felvételijére és kiváló eredményeket érnek el. A rajziskolánkban összeállított portfóliók az európai művészeti egyetemek felvételi követelményeinek is remekül megfelelnek, sőt, rajztudás tekintetében az elvárás legmagasabb fokán állnak.

Kik tanítják? Hídvégi Éva és Federico Protto

Mikor vannak az órák? Szombat 10:00–19:00
A szakmai foglalkozást és konzultációt szombaton 10–14 óráig tartjuk. Az egyórás ebédszünetet követően jön a második turnus ezzel párhuzamosan az elszántaknak modellt is rajzolhatnak 15–19 óra között.. 

Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! A helyszínen személyesen is megtalálsz minket: kedden és szerdán 17:00-21:00 óra között, valamint szombaton egész nap. Telefon: Hidvégi Éva 06 30 912 3184

 

Nálunk készült munkák