Animáció

A tanfolyamról
A képzés első sorban művészeti egyetemre felvételizőknek szól, az animáció, és illusztrátor szakokra fókuszálva. Ez egy alapozó tanfolyam aminek főbb részei: bevezetés az animáció szakmai alapfogalmaiba; képalkotás és komponálás alapjai; rajzanimációs technikai alapok; csapatmunka és brainstorming; moodboard, storyboard, háttértervek és karakterlap készítése. stb…

A kurzus célja minden diáknak egy saját, versenyképes portfólió összeállítása amellett, hogy megismerkedjenek a szakma alapfogalmaival, és a kiadott feladatok segítségével tudatosabb képalkotóvá váljanak. Kiemelt cél, hogy képesek legyenek vizuálisan megfogalmazni ötleteiket, akár karakter tervezésről, storyboardról, vagy egyszerűbb animációkról van szó. A tanfolyam bevezetésképpen érinti a kurzushoz szükséges animációs szoftverek kezelését is.

Ki tanítja?
Halasi Bálint
www.instagram.com/halasibalint
Mikor vannak az órák?
Hétfő 17:30-20:30
Árak:
Féléves (2 blokk) / 72 000 Ft / 16 hét

Éves (4 blokk) / 138 000 Ft / 32 alk

Technikai követelmények: Laptop, digitális rajztábla, sketchbook, kamerás mobiltelefon.

A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2021. szeptember 20. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Aki a nyílt napon fizeti be a tanfolyamot, annak egy alkalom ingyen jár!

Halasi Bálint munkái:

Kövess minket!