Animáció

A tanfolyamról
A képzés első sorban művészeti egyetemre felvételizőknek szól, az animáció, és illusztrátor szakokra fókuszálva. Ez egy alapozó tanfolyam aminek főbb részei: bevezetés az animáció szakmai alapfogalmaiba; képalkotás és komponálás alapjai; rajzanimációs technikai alapok; csapatmunka és brainstorming; moodboard, storyboard, háttértervek és karakterlap készítése. stb…

A kurzus célja minden diáknak egy saját, versenyképes portfólió összeállítása amellett, hogy megismerkedjenek a szakma alapfogalmaival, és a kiadott feladatok segítségével tudatosabb képalkotóvá váljanak. Kiemelt cél, hogy képesek legyenek vizuálisan megfogalmazni ötleteiket, akár karakter tervezésről, storyboardról, vagy egyszerűbb animációkról van szó. A tanfolyam bevezetésképpen érinti a kurzushoz szükséges animációs szoftverek kezelését is.

Ki tanítja?
Bogyó Péter @bogyo_peter, Tőkés Anna @tokés_anna_ és Veress Nikoletta @veressnik
Mikor vannak az órák?
Hétfő 17:00-20:00
Mivel együtt ajánljuk?
Rajztanfolyam kezdőknek, Kroki, Tanulmányrajz vagy akár a Festés is nagyon hasznos lehet, a színek ismerete és technikai paletta bővítése szempontjából. 
Árak:
féléves / 96 000 Ft / 18 alk / 54 óra
éves / 192 000 Ft / 36 alk / 108 óra

Technikai követelmények: Laptop, digitális rajztábla, sketchbook, kamerás mobiltelefon.

A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet.

Kezdés: 2022. szeptember 19. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran! Gyere el a nyílt napra NYÍLT NAPRA

Halasi Bálint munkái:

Kövess minket!