Animáció

A tanfolyamról
Ez a képzés elsősorban azoknak szól, akik művészeti egyetemekre jelentkeznek, animáció, koncept design vagy illusztrátor szakra. Az órákon az előre kiadott projektekről, konzultálnak diákok a tanárral és közösen dolgoznak a feladatokon megismerve a szükséges programokat, technikákat. Ez egy alapozó tanfolyam aminek része: bevezetés az animáció történetbe, technikai alapok élsajátítása, karakter tervezés, plánozás, absztrakt animáció-kreatív feladatok, animatik készítése. A végcél minden diáknak egy saját kisfilm összeállítása. A tanfolyamok része, hogy felvételi előtt segítünk összeállítani a mappákat, portfóliót figyelembe véve a választott szakirányt és egyetemet. A tanfolyam 3 egymásra épülő blokkból áll, egy blokk 8 darab 3 órás alkalom.

Ki tanítja?
Tompa Borbála – Behance/Tompabora
Bori 2015-ben végzett a MOME-n alapvetően a társadalmi témák foglalkoztatják. Egy zine sorozat állandó tagja, ami napi témákra fókuszál: Feminist Zine
Mikor vannak az órák?
Szombat 10:00–13:00
Árak:
Negyedéves (1 blokk) / 29 000 Ft / 8 hét
Féléves (2 blokk) / 55 000 Ft / 16 hét

Az árak magába foglalják a tervezési gyakorlatok óráit, ezen felül a felvételi mappa összeállítását és a tanulmányrajzok válogatását. Hiányzás esetén pótlásra nincs lehetőség.

Kezdés: 2019. november 9. Ha jelentkezni szeretnél vagy bármilyen információra lenne szükséged írj vagy hívj minket bátran!

 

Tompa Bori munkái: